Glas en glas-in-lood

Wanneer wij uw glas plaatsen, heeft u recht op 10 jaar garantie. Gaat er binnen die periode iets aan het glas kapot door een plaatsingsfout, dan krijgt u van ons de nieuwe ruit en plaatsingskosten vergoed.


Isolatieglas plaatsen

Isolatieglas houdt uw huis in de zomer koeler en in de winter warmer. Bovendien dempt het geluid. Heeft u oude schuiframen met enkel glas en zijn de kozijnen nog goed? Dan kunnen wij uw boven- en onderraam vervangen door isolatieglas. Het kozijn blijft daarbij tact.


Aanpassingen bij dubbel gas

Dubbel glas geeft een betere isolatie dan het oude en is minder inbraakgevoelig. Bij het plaatsen hiervan, moet het kozijn echter in sommige gevallen aangepast worden. Laat dat maar aan ons over. U krijgt een keurig kozijn terug, met de beglazing die u wenste.


Glas-in-lood

Met glas-in-lood creëert u een heel andere sfeer in uw huis. Het gekleurde glas breekt het licht. Het kan zorgen voor een stijlvolle, klassieke of moderne uitstraling. Wilt u glas-in-lood in uw huis? Wij kunnen oud of nieuw gemaakt glas-in-lood in nieuwe kozijnen zetten. Bestaand glas-in-lood kan ook verstevigd, geïsoleerd of gerepareerd worden. Vraag naar de mogelijkheden.