Over Wim Pronk

Wim is een vakman met oog voor detail, die denkt in oplossingen. Waar andere aannemers vooral uitvoeren, gaat hij creatief en praktisch te werk. Hij benut graag alle mogelijkheden van een ruimte en is pas tevreden als de klant dat ook is. In combinatie met zijn verfijnde uitvoering, kunt u vertrouwen op een esthetisch geheel.

Fijn timmerwerk
Als 16-jarige begon Wim op de voormalige Ambachtsschool. Hier maakte hij zich alle facetten van bouwkunde eigen. De fijne kneepjes van het timmermansvak leerde hij als gezel timmerman van ouderwetse timmervaklieden.

Restauratie en renovatie
In de jaren die volgden, ontwikkelde Wim zich als alleskunner. Zijn liefde voor hout en het restaureren en renoveren van historische panden is echter blijven bestaan.

 

Wim: ‘Oude huizen hebben een ziel. Alle sierlijsten, panelen en omrandingen zijn met veel liefde gemaakt. Zo breng ik ze bij een restauratie ook terug.’

 

Wim beheerst de kunst van fijn timmerwerk. Evenals het ambachtelijk vervaardigen en herstellen van authentieke details. Samen met een team aan erkende specialisten, brengt hij de oorspronkelijke grandeur terug in uw woning. En zorgt voor het optimale woongenot.

Werkwijze
W. Pronk Timmer- & en Onderhoudsbedrijf voert uw kleine klussen uit, maar ook grote projecten. Denk aan het restaureren of renoveren van een huis van fundering tot aan het dak. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

Afspraak is afspraak bij ons. Zoals projecten vooraf zijn doorgesproken, zo worden ze ook uitgevoerd. Zijn er na oplevering nog problemen die verholpen moeten worden? Dan lossen wij die zo die zo snel mogelijk op.

Referenties

 

  • Schuifraam reparatie
    ‘Vriendelijk en duidelijk met verstand van zaken. Een opluchting om met een vakman te maken hebben. De “klus”was ver binnen de voorgestelde tijd geklaard. Het ziet er netjes uit en er is ook nog netjes schoongemaakt. Mocht het nodig zijn dan ga ik zeker weer met deze meneer in zee. Een aanrader dus!!’
    Mevr. Martinelli-Scheffer, ‘s-Gravenhage

 

  • Deuren weer passend maken
    Niets dan lof voor deze vakman. Hij was er op de afgesproken tijd, werkte zeer vakkundig en snel en had alles wat hij nodig had bij de hand. De kosten voor het repareren van deuren en een slot waren zeer redelijk. Als ik weer een timmerbedrijf nodig heb, dan bel ik Wim Pronk.’
    Mevr. Keus, Voorburg